Wie is MR. Juicy - Jelle Peeters

13 jaar geleden kregen we de mogelijkheid om deel te nemen aan het Wereld Kampioenschap BBQ in Steenhuffel.  Vol enthousiasme heb ik samen met een aantal vrienden de handen in elkaar geslagen en onze groep ‘The Juice Brothers’ zag het levenslicht. 

We kozen voor een concept dat gebaseerd is op ‘The Blues Brothers’.

Helemaal onwetend wat ons te wachten stond, experimenteerde we 5 weken vooraf met  gerechtjes e.d. …

De datum van het kampioenschap naderde snel en voor we het zelf beseften, stonden we daar op het domein van ‘Brouwerij Palm’.  Als hoofddoel een mooi resultaat behalen met ons menu en daarnaast veel plezier maken en hapjes verkopen: het was fantastisch!

Bij de puntenverdeling  wisten we al direct een plaatsje te bemachtigen in de top 20 (plaats 17) van de in totaal 84 ploegen… opluchting en ontlading!

Ook in 2009 hebben we onze kans kunnen wagen op het Belgisch Kampioenschap.

Dit ook weer met mooie resultaten met een 11de  plaats in de algemene ranking. Ook waren er individuele punten te verdelen per gerecht. Zo behaalden we met ons palinggerecht de 4de plaats en met het dessert een 5de plaats. 

In 2012 deden we terug mee in Torhout aan het EK/BK BBQ. We haalden weer een mooi resultaat met een 6de plaats op het BK en een 11de plaats op het EK. We werden derde op het BK  met onze ‘Juicy Spare ribs’ en behaalden een 4de  plaats met ons visgerecht op het EK.

En dat is nog niet alles…

We werden gekroond tot Europees kampioen AMBIANCE, want BBQ is en blijft, natuurlijk, een feest! We zijn geselecteerd om ons land te vertegenwoordigen op het WK BBQ 2022 in Torhout.

Van onze Classic formule tot onze Xtreme BBQ. Alles met liefde voor het vuur en het product. Wij grillen alles op hout en houtskool! Wij werken steeds op maat van onze klant met dagverse seizoen producten die we met passie tot in de perfectie voor U klaar maken!

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Ik kan iedereen beter leren BBQ’en. Ik kan je helpen met het juiste advies op maat. Geen zin om zelf te koken voor uw gasten? Je kan me steeds contacteren voor al je BBQ problemen. Samen zoeken we naar een oplossing!

Waarom doe ik wat ik doe?

Hoe is het allemaal begonnen?

Na gewerkt te hebben in tal van restaurants, 15 jaar mijn eigen cateringbedrijf te hebben gehad, ben ik even blijven stil staan bij mijn echte passie. BBQ. Ik heb besloten om mij hier verder in te specialiseren en enkel en alleen nog op echt vuur te koken. Terug naar waar het koken allemaal mee begonnen is. Hierbij een aantal voorbeelden van evenementen die we gerealiseerd hebben met mijn vroeger cateringbedrijf:

Catering Evenementen van klein tot groot zoals: